![]() |
Earth 2140
![]() • Forum polskiej gry Earth 2140 • Pomoc, poradniki, opisy map i jednostek, przewodnik po misjach • Gra do pobrania za darmo i legalnie |
No właśnie... Bardzo często w pragnieniach nastolatków (i tylko nastolatków ) występuje chęć ucieczki z domu. Często zdarza się też że jakis młody sim chce uciec z jakąś drugą osobą. No ale co trzeba zrobić, żeby mogli uciec?? Próbowałam juz wiele rzeczy no ale bez skutku... A no i właśnie jeszcze jedno... Jeśli simowie juz uciekną to całkiem tracimy nad nimi kontrolę?? Na ile oni uciekają??
chyba najpierw ten sim który pragnie iciec z domu musi mieć jakąś stałą sympatię, wtedy ona czy on dzwoni do niego kiedyś wieczorem i pyta sie, czy twój sim chce z nim uciec, klikasz tak lub nie. zrobiłam tak dwa razy i zakażdym razem mój sim wraał przyprowadzony przez policjanta
mojej nastolatce umarła mama a ona wcześniej flirtowała z pewnym facetem który został opiekunem nastolatki a ona jego nienawidziła (miała w stosunku do niego -100)(zresztą gdy zaczęła jej matka flirtować z nim to też ona miała stosunek do matki -100) kiedy on został jej opiekunem to ona od razu zaczęła (codziennie) uciekać z domu
WNIOSEK: Nastolatka/ek nie na widzi opiekuna,opiekunów,rodzica,rodziców i dlatego ucieka z domu